Rusland, de Russen en hun bijzondere gewoontes?
Dag laiverds,
Leuk om weer wat van jullie te horen. En superleuk om mn broertje op zijn verjaardag gisteren even te spreken!
Succes en veel plezier.
Kus van je (schone) zus
Superleuk om weer wat te lezen...ik was al benieuwd naar jullie Transmongolie verhaal! Een goede reis verder! xxx
mongolie = siberie
Gelukkig te horen dat alles goed is. De gezondheid ook hoop ik? Het been?
Voor Henk: gefelicteerd man en voor Malou een kus
rusland alweer achter de rug... geniet van mongolie!! wij zien graag bewijs van de paarden(tocht) ;-) x.
wauw wat een ervaringen! Geniet er lekker van met zijn tweetjes. Ik kijk alweer uit naar het volgende verhaal!
Hier gaat alles goed, we zweven lekker verder op die blauwe wolk ;-)
xx
Leuk, leuk, leuk!!! Blijf schrijven, dat is fantastisch voor ons thuisblijvers :-)
He Henk en Malou,
Henk van harte gefeliciteerd met je 26e verjaardag.
Ik ben blij om weer wat van jullie te horen, lopen jullie een beetje op schema?
Wij zien graag vaker berichtjes inderdaad, zeker als het hier al weken rotweer is, is het leuk om te horen dat jullie je wel prima vermaken haha.
Ik ben benieuwd naar mongolië.
?? ???????? ? ? ???????
marjet
Hé Henk en Malou,
Uiteraard van harte met je verjaardag Henk (én Malou natuurlijk ook een klein beetje:-))
Verder mooi om jullie ervaringen en verhalen te lezen, ook tof zo'n 'Jelle Brandt Corstius-achtige' beschrijving van Rusland, gaaf!
Veel plezier en succes verder, enjoy!
Groet Martijn en Vera
het baikalmeer! behalve jullie mooie verhaal en de foto's daarover heb ik ook nog even google maps bekeken. wat een belevenis.
wel laat maar toch: proficiat, henk met je verjaardag! je nieuwe levensjaar is als ik lees en zie wat jullie doen goed begonnen. houden zo!
Hoi Henk en Malou,
Leuk om jullie avonturen te lezen. Geniet van de reis.
Liefs Wendy
Ha Henk en Malou!
Zo, wat een mooie verhalen joh! Rusland lijkt me echt een bijzonder land; die combinatie van kou, ongereptheid en bijzondere mensen. Cool om te lezen!
Geniet ervan samen!
Groet (ook namens Titia),
Guus
Malou en Henk!
wat een spannend verhaal met dat smeltende ijs onder je voeten.. brr! Heel veel plezier in mongolie, weer een nieuw avontuur tegemoet..
He Malou en Henk, wat een leuke herinneringen komen er allemaal naar boven als ik jullie gezellige verhalen lees. Van de heetwatersamovars in de trein tot de Banja aan het Baikalmeer. Leuk hoor. Zometeen door het prachtige ongerepte mongoolse landschap. Zijn jullie nog van plan om te gaan trekken in Mongolie? Of reis je door naar Beijing. Mongolie is zeer de moeite waard. In Ulan Baatar kun je goedkoop slapen bij Nassan, waar Granny plaats maakt voor de backpackers...
Wat heerlijk om te lezen die reisverhalen van jullie!! Jullie doen zoveel leuke dingen, helemaal fantastisch. Je ziet ook maar dat plannen van dingen niet altijd hoeft, onverwachte tochtjes zijn misschien zelfs wel leuker!!
Ik hoop dat Mongolië ook zo'n spannend land is en dat jullie daar ook weer versteld mogen staan van de gebruiken en gewoontes.
Hele dikke kus voor jullie!
ps. ik ga dit weekend (eindelijk) een bezoekje brengen aan WOEFF!
Fijn te lezen wat jullie allemaal al weer meegemakt hebben. Ook een raar idee dat Gerda en Ate op dit moment in Indonesie zitten. Daar heb ik nog niet van gehoord. Wij hebben de verjaardag van Koen 50 jaar hier heel gezellig met elkaar gevierd. Ook Oom Cor en Kees waren van de partij. VEEL plezier verder !!!!!!!